Timbao Cubano

Timao škola plesa

Timbao je klub plesača kubanske i linijske salse, koji mi zovemo Fusion, Bachate i Kizombe. Nalazimo se u samom srcu Beograda, u prostorijama TC Staklenac na 2. spratu  Makedonska 5. Timbao je škola plesa koja neguje i promoviše plesnu kulturu, edukaciju, kvalitetno druženje kroz pokret i muziku prožetim kubanskom kulturom, zvukom i sve to uz pomoć najpopularnijeg plesa- SALSE.

Timbao škola salse je osnovana 4. Septembra 2012. godine i od tada naporno radi kako bi postao ono što danas jeste- škola sa kvalitetnim instruktorima, plesačima, kako starim tako i novim, koji omogućavaju školi plesa Timbao da nastavi sa entutijazmom da razrađuje i širi svoju ponudu donoseći zabavu, opuštanje, druženje uz, naravno, plesno znanje koje će postati neizostavni deo vašeg života. Naši instuktori su Vladimir Stevanović, Ivana Vesić, Nenad Lazić, Katarina Duraković, Filip Stefanović, Andrea Aleksić, Harun Kalkanli, Anja Suvalj, Nina Nedić, i Inessa Kasatkina i Nikolay Kozlov.

Časovi salse se održavaju tokom cele nedelje u različitim terminima u čak dve sale istovremeno, u zavisnosti od toga u kom ste nivou plesnog iskustva. Pozivamo sve da nam se pridruže u našoj plesnoj školi i da se sami uvere zašto je baš kubanska salsa očarala i podigla na noge čitav Beograd, a i šire.

*U okviru Timbao  iskustva održavaju se i plesne žurke – za više informacija pratite naš FB Page i instagram.

Scroll to Top