Timbao Cubano

Bachata Lady Style je poseban pristup učenju i izvođenju Bachata plesa, fokusiran na isticanje ženske gracioznosti i stila. Ovaj stil se razvio kako bi omogućio damama da se oslobode, izraze svoje emocije i zabavljaju se dok plešu Bachatu. Bez obzira na to da li ste već iskusna plesačica ili početnica, Bachata Lady Style će vam pomoći da razvijete svoj plesni potencijal.

Šta možete očekivati na našim časovima?

  1. Tehnička osnova: Naši instruktori će vas provesti kroz osnovne korake Bachate i pomno vas uputiti u pravilnu tehniku i poziciju tela.

  2. Ekspresivnost i interpretacija: Naučićete kako da prenesete svoje emocije i osećaje kroz ples, dodajući svoj lični pečat svakom koraku.

  3. Vežbe za gracioznost: Fokusiraćemo se na razvoj vaše gracioznosti i elegancije na plesnom podijumu, omogućavajući vam da se osećate samouvereno i atraktivno.

  4. Povezivanje sa muzikom: Shvatićete kako da slušate i reagujete na ritam Bachate muzike, što će vam omogućiti da budete sinhronizovani sa partnerom i da uživate u plesu u punom sjaju.

  5. Samopouzdanje i osnaživanje: Bachata Lady Style časovi takođe se bave razvojem samopouzdanja i osnaživanjem žena kroz ples. Ovde se radi o izražavanju vaše ličnosti i snazi.

Za koga su časovi Bachata Lady Style?

Naši časovi su otvoreni za sve dame, bez obzira na nivo iskustva u plesu. Bez obzira da li ste početnica ili iskusna plesačica, mi ćemo vam pružiti podršku i inspiraciju da se razvijate kao plesačica. Takođe, ukoliko nemate plesnog partnera, ne brinite! Možete učiti i vežbati samostalno, a na časovima ćete imati priliku da plešete sa drugim damama i instruktorima.

Pridružite se našoj zajednici Bachata Lady Style i otkrijte magični svet Bachate kroz ženstvenu perspektivu. Postanite samopouzdanija i gracioznija plesačica, i istražite svoju unutrašnju strast na plesnom parketu.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našem rasporedu časova, cenama i kako se možete priključiti našoj zajednici. Očekujemo vas da zajedno otkrijemo čaroliju Bachata Lady Style plesa!

 

Scroll to Top