Timbao Cubano

instruktor kizombe

**Upoznajte Nikolaј  Kozlov: Vašeg Nastavnika Kizombe i Bačate**

Nikolaj avantura u čarobnom svetu Kizombe i Bachate svedoči o njegovoj posvećenosti kontinuiranom rastu i učenju.

**Rani Karijerni Koraci u IT Sektoru:**

Godine 2013, Nikolaj je započeo svoju profesionalnu karijeru, diplomirajući na Moskovskom državnom univerzitetu i potom se potpuno posvetio dinamičnom IT sektoru.

**Evolucija u Plesu:**

Sledeće godine, 2014. godine, Nikolaj se upustio u svet plesa, posebno Kizombe i Bachate. Njegova posvećenost plesu dovela ga je da postane partner svojoj supruzi, Inessi, stvarajući plesni duo koji je jedinstven.

**Redovan na Festivalima i Takmičenjima:**

Nikolaj i Inessa nisu samo strastveni plesači već i aktivni učesnici na međunarodnim plesnim festivalima i takmičenjima. Njihova neumorna težnja ka usavršavanju donela im je priznanje u plesnoj zajednici.

**Ekspertiza u Nastavi:**

Nikolaj je vešt instruktor koji se odlično snalazi u podučavanju kako Bačate tako i Kizombe. Njegove nastavne veštine obuhvataju i ruski i engleski jezik, čineći ga odličnim izborom za zaljubljenike u ples svih pozadina.

Jedinstvena životna priča Nikoleja Kozlova i njegova posvećenost plesu čine ga idealnim vodičem za sve koji žele da istraže čarobne ritmove Kizombe i Bačate. Pridružite mu se na plesnoj avanturi, i zajedno zaplešimo uz ritam!

Scroll to Top