Timbao Cubano

instruktorka bachate

Ivana Vesić (12.07.1991.) prvo plesno iskustvo stiče u srpskom nacionalnom plesu (folkloru) od svoje 12 godine. Nakon tri godine prebacuje se na latino i standardne plesove. Svu svoju pažnju i ljubav punih 10 godina života posvećuje ovim plesovima. Svo znanje koje je stekla kroz raznovrsnost latino i standardnih plesova je uticala na njen plesni stil. 

Od 2017.godine počinje da radi kao instruktor bachate u plesnoj školi Timbao. Sa tadašnjim plesnim partnerom Vladimirom vrlo brzo ostvaruju zajednički cilj – bachata je zaživela u školi i broj bachata grupa je počeo da se povećava. Usledili su nastupi, snimanja, festivali kao i proširenje tima bachata instruktora. Posebno ju je radovalo što je imala priliku da svoje znanje i iskustvo prenese svojim kolegama.

Sa sadašnjim plesnim partnerom Harunom često drži radionice u okviru plesnih škola i festivala. Ogromnu čast i zadovoljstvo ima kada radi prvi ples sa mladencima. Prvi ples je za nju jedna posebna vrsta energije.

Zastupnik je da kroz ples možete spoznati mnogo više o sebi i drugima nego u bilo kom drugom sportu. Profesor je razredne nastave, strukovni fizioterapeut, animator na dečijim rođendanima, predavač dadiljama u agenciji koja ja se bavi čuvanjem dece. Udata je i mama je jedne predivne devojcice. U slobodno vreme voli da radi kreativne stvari poput pravljenja cvetnih aranzmana za proslave, dekorativnih papirnih cvetova, pinjata, string art itd. Voli vožnje motorom, knjige, putovanja, voli život.

Scroll to Top