Timbao Cubano

instruktorka kizombe i bachate

**Upoznajte Inessu Kasatkinu: Vašu Nastavnicu Kizombe i Bačate**


Inessina priča o životu oduvek je bila priča o plesu, obuhvatajući različite stilove, od balnih koraka do hip-hopa. Ona je dinamična plesna nastavnica sa posebnim fokusom na Kizombu i Bačatu.


**Nastava i Koreografija:**

Inessino iskustvo u nastavi je obimno, obuhvatala je moderne koreografije za učenike svih uzrasta od 2009. do 2018. godine. Njene časove su činili širok spektar vežbi, od vežbi za držanje tela do izvođenja scenskih nastupa.


**Strast prema Kizombi i Bačati:**

Godine 2013, Inessa je počela da uči Kizombu i Bačatu i nastavila da usavršava svoje veštine sa svojim partnerom, Nikolajem. Postali su stalni učesnici plesnih festivala, uvek težeći da poboljšaju svoj ples.


**Raznovrsni Interesi:**

Osim Kizombe i Bačate, Inessa uživa u hip-hopu, papingu, vežbama za držanje tela i posebno je specijalizovana za Bačatu i Kizombu damskog stila za odrasle. Nastavu može držati i na ruskom i engleskom jeziku.


**Mnogobrojni Profesionalac:**

Inessa ima i drugu diplomu kao prevodilac, pored svog primarnog zanimanja u veterinarskoj i dijagnostičkoj oblasti.


**Strastvena Plesna Nastavnica:**

Inessa je poznata po svojoj strasti, kreativnosti, strpljenju i prilagodljivosti kao plesna nastavnica. Posvećena je deljenju svoje ljubavi prema plesu i pomaže svojim učenicima da ostvare svoje plesne snove. Pridružite joj se da zajedno otkrijemo svet Kizombe i Bačate. Hajde da plešemo!

Scroll to Top